Forum użytkowników PROSCAPE - Netlook.pl
2010-09-10, 22:06 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Rejestracja domen od 3 zł - Sprawdź!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: Opinia o Netlook.pl  (Przeczytany 3200 razy)
paszczak000
Znawca

Spontanicznie algorytmiczny

Zobacz profil WWW
« : 2007-12-13, 21:35 »

Dawno nikt nie pisał, więc trzeba coś naskrobać. Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem serwera dedykowanego zakupionego w Netlook.pl. Obecne parametry serwera to:
Kod:
    * AMD Athlon 64 X2 5600+ Dual Core
    * 2 GB RAM
    * 2 dyski 400 GB SATA II
    * Łącze 100 MBit/s
    * System operacyjny CentOS 4.5
Jak zwykle administratorzy zadbali o to, by dane z konta wirtualnego przenieść na nowy serwer. Zrobili to bardzo szybko i profesjonalnie. Zawsze pomagają przy konfiguracji serwera, doradzają i dzielą się swoją wiedzą.

Cała migracja, kupno serwera było zrealizowane błyskawicznie i bez problemów. Z usług tej firmy korzystam od 15.09.2004 i jak do tej pory niczym mnie nie zawiedli. Więc jak widać - warto! Uśmiech

"Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
paszczak000
Znawca

Spontanicznie algorytmiczny

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 2008-09-24, 17:51 »

Netlook przechodzi samego siebie Duży uśmiech Dziś firma poleciła mnie jako specjalistę od phpbb by przemo Mrugnięcie Netlook.pl to więcej niż hosting! To naprawdę wspaniała społeczność Uśmiech

"Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
Dzyszla
Guru

mgr inż. Dżyszla

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 2008-09-24, 18:55 »

Mnie tradycyjnie chyba już dali większy niż standardowo rabat na odnowienie, bo chciałem na wyższy plan wskoczyć Uśmiech Aż mam ochotę podpisać dłuższą umowę niż na rok przy obopólnych korzyściach oczywiście Uśmiech I żal mi nie raz zawracać głowę i zgłoszenia pisać do obsługi, że np. przez własną nieuwagę zablokowałem sobie dostęp... a po 5 minutach od zgłoszenia już jest po sprawie Uśmiech

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!